top of page

Remote learning support

Public·95 members

Steven Lon
Steven Lon

Спідниці 25 Union з фото в каталозі

Підшуковую спідницю на щодень, але не хочу переглядати весь каталог одягу поспіль. Хотілося б знайти сторінку, де всі моделі зібрані в одному розділі, щоб можна було порівняти фасони. Для мене важливо бачити різну довжину на одній сторінці, адже саме це допомагає визначитися. Також звертаю увагу на посадку, бо вона сильно впливає на загальний вигляд. Фото кожної позиції обов’язкові, інакше складно оцінити деталі виробу. Не хочеться переходити між кількома категоріями, якщо шукаю конкретно спідницю. Якщо хтось уже переглядав зручний розділ із такими моделями, підкажіть, де його знайти.

4 Views
Sia Enko
Sia Enko
7 hours ago

Я нещодавно переглядала спідниці 25 Union в окремій категорії каталогу, і це було зручно саме через структурованість. У межах сторінки представлені моделі різного фасону та довжини, що дозволяє порівняти кілька варіантів поспіль. Кожна позиція має фото, тому легко оцінити вигляд ще до переходу в картку товару. Я змогла спокійно переглянути весь перелік без відкриття інших розділів. Такий формат допомагає зосередитися саме на цьому типі одягу. Особливо зручно, коли потрібно оцінити кілька фасонів одночасно. У підсумку вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.

Members

© 2021 Tiny Stars Learning Center

• White Facebook Icon
bottom of page